ALLAH BENDEN BETER ETMESIN
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
ALLAH BENDEN BETER ETMESIN
olan oldu bana kimse getiremez imkansız çabalar boşuna etmez fayda giden gitti
aşkımdan bana kalan tek hatıra ettigi ihanet oldu bana aşk oyunu hep acı mı bitecek sonu
beden de ruhum artık yoruldu oynadım pişmanım oynamıycam bi daha nedenini bana
degil sorun o şahısa aldı gitti kalbi mi gitti beni dinlemedi bendeyken de beni güldürmedi
kaderim kötü ben kime kızabilirim suçum ne ha kahpe kaderim çekkk tim ben dertleri bunu
da çekerim cigaramın dumanı gibi sonun zıvana dibi misali kullanıp attın farzederim seni
arayıp sormam ardına bakmam sende arama sorma çıkma karşıma benim duygularım la
oynadın adın dilimde kahpe raşina belki kaderdi belki de sendin kahpe gördügüm saf yüzün dü
sonun da düştüm asker oynadık bir oyun belki ben kaybettim ama allahtan tek dilegim seni
benden beter etmesin
~~~~YALNIZ ADAM~~~~
aşkımdan bana kalan tek hatıra ettigi ihanet oldu bana aşk oyunu hep acı mı bitecek sonu
beden de ruhum artık yoruldu oynadım pişmanım oynamıycam bi daha nedenini bana
degil sorun o şahısa aldı gitti kalbi mi gitti beni dinlemedi bendeyken de beni güldürmedi
kaderim kötü ben kime kızabilirim suçum ne ha kahpe kaderim çekkk tim ben dertleri bunu
da çekerim cigaramın dumanı gibi sonun zıvana dibi misali kullanıp attın farzederim seni
arayıp sormam ardına bakmam sende arama sorma çıkma karşıma benim duygularım la
oynadın adın dilimde kahpe raşina belki kaderdi belki de sendin kahpe gördügüm saf yüzün dü
sonun da düştüm asker oynadık bir oyun belki ben kaybettim ama allahtan tek dilegim seni
benden beter etmesin
~~~~YALNIZ ADAM~~~~

YALNIZ ADAM- Mesaj Sayısı: 34
Geri: ALLAH BENDEN BETER ETMESIN
TSK LER YUREGINE SAGLIK AGA

buz_prens- Admin

Similar topics» Allah'a emanet nakliyat A.Ş. =D
» Seviyorum Allahım (1981) Bayram Şenpınar Filmi (Nette ilk ve Tek Link)
» resimli dua ALLAH'ım beni affet amin...
» Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber...
» Allah sevdiği kuluna kız çocuğu verir, anlamında bir hadis var mıdır? Kız çocuklarına bakmanın önemi nedir?
» Seviyorum Allahım (1981) Bayram Şenpınar Filmi (Nette ilk ve Tek Link)
» resimli dua ALLAH'ım beni affet amin...
» Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber...
» Allah sevdiği kuluna kız çocuğu verir, anlamında bir hadis var mıdır? Kız çocuklarına bakmanın önemi nedir?
1 sayfadaki 1 sayfası